Arahi 3

Arahi 3 aduce toate caracteristicile inovatoare de la Arahi 2 și aduce ca și o noutate o parte superioară a tălpii care este extrem de ușoară.

Mai multe detalii

7 Produse

599,00 lei

Specificaţii

Sex Bărbați
Suprafață Șosea

Mai multe informaţii

Cu fiecare model nou, Arahi rescrie istoria pantofului de alergare pe asfalt. Având în vedere atributele aparent contradictorii ale pernei maxime cu greutate minimă, Arahi 3 oferă o talpă intermediară mai rafinată și un tambur de călcâi îmbunătățit.
Sistemul de Stabilitate Dinamică susține piciorul prin direcționarea sa spre ciclul natural de mers fără utilizarea unor materiale rigide.
Cu Arahi 3 toți alergătorii pot să se bucure de călătoria ușoară a lui HOKA ONE ONE®, fără complicații. Arahi 3 aduce toate caracteristicile inovatoare de la Arahi 2 și aduce ca și o noutate o parte superioară a tălpii care este extrem de ușoară.
Arahi 3 este proiectat din material respirabil, cu sprijin sporit la mijlocul tălpii. Este mai agil,  mai ușor și oferă sprijin sporit picioarelor, datorită părții superioare a tălpii îmbunătățite.

Arahi 3 folosește următoarele tehnologii:
Technologia Geometria Meta-Rocker, care reduce din înălțimea între călcâi și degetul mare de la picior, sporind astfel ciclul normal de mers al alergătorului, și alergarea corectă.
Technologia J-Frame este o spumă cauciucată pentru susținere și durabilitate
Technologia Lightweight  oferă confort și respirabilitate piciorului Dumneavoastră.

13 alte produse din aceeași categorie: